- VI GÖR ARBETSTERAPI TILLGÄNGLIGT FÖR ALLA

Meny

Bli konsult

Examen inom paramedicin? Vi behöver dig!

Vad säger våra medarbetare?

EN KONSULTS TANKAR


"Som konsult på Segelstads rehab har jag ett otroligt varierande och utmanande arbete. Jag har främst jobbat inom primärvård och äldreomsorg men även inom arbetslivsinriktad rehabilitering. Personligen passar det mig bra, och jag upplever att konsultyrket har gett mig en mer omfattande och bredare kompetens i min yrkesroll.

Känns tryggt med en tydlig och närvarande ledningsgrupp som alltid finns nära till hands när man behöver stöd och hjälp."


SEAN LINDSKOG

Leg. Arbetsterapeut

Att jobba som

KONSULT

Vår företagskultur är stark och präglas av arbetsglädje och öppenhet. Vi månar om vår personal och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt arbete. Segelstads Rehab AB har en stadig tillväxt och vi ser fram emot en fortsatt positiv utveckling tillsammans med medarbetare och kunder.

Som konsult hos oss får du tillgång till en mentor, introduktion efter behov samt tillgång till ett nätverk bestående av våra konsulter. Om du behöver ha hjälp snabbt när du är ute på uppdrag finns det alltid någon du kan ringa. Dessutom har du regelbunden kontakt med din konsultchef som har uppföljning både med dig som konsult och med kunderna. 

Vi arbetar med kontinuitet som en av våra starkaste ledstjärnor, det är en förutsättning för att med stolthet leverera våra tjänster. I processen att placera rätt person på rätt plats går vi omsorgsfullt till väga. Vi ser till att du har tillgång till all information du behöver innan du påbörjar uppdraget.

Vi på Segelstads Rehab AB finns till för att kunna nå ut till och hjälpa fler med vår kompetens. Vi ser inga gränser utan ser gärna att våra konsulter kommer med förslag på förbättringar och nya områden att arbeta inom. Du kan vända dig till oss och berätta vad du vill jobba med så försöker vi hitta uppdragen åt dig. 

Hur ser din yrkeskompetens ut? Skicka in din intresseanmälan till oss så matchar vi den mot uppdrag som passar dina kvalifikationer och önskemål.

Vill du bli en del av vårt team?

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Vi är ständigt i utveckling och vi växer så det knakar, därför behöver vi ständigt mer personal. Det som krävs är att du har en examen och legitimation inom paramedicin.

När du har skickat in din intresseanmälan tar vi kontakt med dig för ett första samtal där du får mer information och chans att ställa frågor.

Vi tar även emot spontanansökningar från annan personal men vi väljer att enbart bemanna med paramedicinsk personal. Har du ett förslag som du vill att vi tittar på gör vi självklart det.